Tag: нега на кожа

Tips & Tricks

Користете ги овие намирници за брчките од лицето целосно да исчезнат

Дали знаете дека брчките можете да ги избришите или макар да ги ублажите користејќи ги изворите на природата? Начинот на исхрана, секојдневните стресови, алкохолот и тутунот, но и генетиката, се фактори кои влијаат на настанувањето брчки. Сувата кожа е склона кон брчки на кожата на лицето и затоа мора да […]