Tag: мултивитамини

Препораки

Колку се корисни мултивитамините – Дали и во која мера треба да се пијат

Многумина пијат мултивитамини, а ние ви откриваме колку тоа помага и колку е здраво. Докторите ги препорачуваат како начин да се надомести пропуштеното во исхраната, но некогаш се преценети. Тие не значат дека се храните здраво и не се замена за правата исхрана. Најдобар начин за внес на витамини е […]