Tag: мочкање

Tips & Tricks

Супер трик за сите кои иимаат мали дечиња – Вака се вадат најлесно дамките ако се измочкаат во кревет

Оцетот,содата и водата многу помагаат кога имате мали деца дома. Понекогаш се случува детето да се измочка во кревет, а дамката се вади така што се става оцет разреден со вода врз неа, па сода горе и се чека да се исуши. Потоа само исчеткајте или исперете си вообичаено. Повеќе […]