Tag: млад лук

Препораки

Зошто треба да јадеме млад лук – За што се помага?

Младиот лук е многу вкусен и корисен и помага за многу состојки, па често треба да се јаде. Го чува срцето, помага за намалување на холестеролот, а добар е и за видот.Помага и да се јакнат коските, има многу витамини А, Ц и К. Помага да имате и убава и […]