Tag: мислење

Видео, Препораки

Видео: Објавување на фотографии со храна на социјалните медиуми – Правилно или погрешно?

Дали е правилно или погрешно објавувањето на видеа и фотографии со храна на социјалните медиуми? Дали сме подобри и поразлични луѓе ако објавуваме вакви содржини или, пак, во време на економска криза тоа не треба да правиме? Еве го ставот на Бојан Кордалов, специјалист за нови медиуми и односи со […]

Повеќе, Препораки

Каде се македонските јагоди?

Читател на Gotvi.mk во текот на вчерашниот ден ни ја испрати фотографијава со прашање каде се македонските јагоди? Тој вели дека веќе неколку недели доека оди да пазари наоѓа само големи јагоди, наместо оние помалите и миризливите, со шербет благ вкус. Ја отвораме дилемата што се случи со македонските јагоди […]