Tag: Мирјана Стефаноски

Предјадења, Препораки

Најдобар рецепт за пирошки

Овој рецепт за пирошки ни го испрати Мирјана Стефаноски. Овие пирошки се многу повкусни и имаат поавтентичен вкус отколку оние од палачинка или инстант палачинките со тост лепче. Погледнете го нејзиниот рецепт: На здравје! Испратете ни го и вие вашиот омилен рецепт на gotvi@gotvi.mk Брзи домашни пирошки со зденка и […]