Tag: мешајте

Tips & Tricks, Видео

Измешајте млеко и сода бикарбона – со две состојки ќе решите голем проблем

Заборавете на скапите спа центри, педикири, маникири. На своите стапала може да им пружите блага и пријатна купка за супер изглед, опуштање и здравје и тоа дома. Земете само две состојки од кујната. Ви требаат млеко и сода бикарбона. Ставете ги во сад и ставете ги нозете. Ќе се опуштите, […]