Tag: метеорологија

Повеќе

Снегот ќе не изненади наскоро – Еве кога ќе вее во Скопје

Измените во долгорочните прогнози велат дека снегот оваа година ќе ни дојде порано, и дека ќе вее неколку дена во серија. Не се очекуваат услови за тој да се задржи на почвата, бар не до почетокот на декември. Првите врнежи се очекуваат кон средината на идниот месец (Ноември), додека можност […]