Tag: менување

Tips & Tricks

Колку често треба да ги менуваме ножевите во кујна?

Ножот е неизбежен прибор во кујната, а многу е важно и колку долго се користат ножевите. Треба да се менуваат секоја година, особено ако се изгребани или скршени. Се продолжува рокот така што се оштрат еднаш неделно. Повеќе рецепти на Gotvi.mk: ШАРЕНА, БРЗА, ВКУСНА: Оваа пица нема тесто, не се меси […]