Tag: медицински сестри

Повеќе

Германска фирма викендов вработува медицински сестри и физиотерапевти од Македонија

Компанијата „Д-р Кинг“ од Германија вработува медицински сестри и физиотерапевти. Како што е наведено во огласот сите заинтересирани кандидати треба да се пријават на телефонскиот број 070468296, а интервјуата ќе се одржат во скопскиот хотел Сенигалија во Недела, 20.01.2019 година од 16 до 20 часот, како и на 21.01.2019 година, […]