Tag: мајчино

Препораки

Најслично е со мајчиното млеко – Причини да пиете козјо млеко

Козјото млеко е многу здраво и корисно. Млечните масти во него изнесуваат од 2,5 до 4,5 посто, а помага за многу состојби. Има антибактериско дејство, антиканцерогено и антиалергиско дејство. Најслично по својот состав од сите видови млеко е токму козјото до мајчиното млеко. Ги исфрла сите отрови и радикали од […]