Tag: машина за перење

Tips & Tricks

Сакате испеглана облека: Трик кој ќе ви помогне во тоа

Зошто некои домаќинки во машините за перење и сушење алишта ставаат топчиња од алуминумска фолија?Тоа е одличен трик кој го прави пеглањето многу полесно и побрзо, бидејќи после перењето облеката нема да биде толу изгужвана. Топчињата од алуминиумска фолија помагаат кај перењето облеката подобро да се врти, а со самото […]