Tag: машина за алишта

Tips & Tricks, Повеќе

Исчистете ги мувлата и нечистотијата од машината за алишта – Лекот чини 5 денари

Има лесен начин да ја исчистите машината од нечистотии, каменец и мувла. Ви требаат средство за чистење, сунѓер, ракавици за заштита и 25 грама лимонтус. Прво исчистете ја внатрешноста кај гумата на вратата со салфета, за да се упие влагата. Потоа ставете било какво течно средство за чистење на гумата […]