Tag: магично тесто

Видео, Главни јадења

Магично тесто: Може да стои со денови, а идеално е за кифлички, пица, погачи…

Подгответе магично тесто, ставете го во фрижидер и користете го кога ви е потребно. Од истото тесто направете разни печива, солени или слатки, на пример: пица, печива, кифлички… За солено тесто додајте сол, а за слатко шеќер. Деталите за подготовка погледнете ги во ВИДЕО РЕЦЕПТОТ во прилог: Повеќе рецепти на […]