Tag: лупен

Препораки

Не го користете кромидот кој долго бил излупен – Многу е опасен

Излупениот кромид станува опасен, па ако долго стои не го користете за готвење. Имено, во допир со воздух станува отровен, па не го чувајте долго и не го користете.Се користи веднаш по лупењето. Повеќе рецепти на Gotvi.mk: Велигденски јајца со ружички Фарбање јајца со памук Офарбајте јајца со весници 7 техники […]