Tag: лупалка

Tips & Tricks

Заборавивте да го извадите маргаринот од фрижидер? – има лесен трик да го исечете брзо

Често ни се случува да сакаме да направиме некој појадок, ручек или вечера на брзина, а да ни биде потребен маргарин, но да заборавиме да го изнесеме на собна температура, па да биде тврд и да не може убаво да се мачка. Има решение и за ова. Земете ноже за […]