Tag: легнување

Препораки

Нема да заспиете и ќе бидете подувани – ова не го јадете никако пред легнување

Постојат намирници кои не треба да ги користите пред спиење. Една е кафето, како и темното чоколадо, но и сирењето. Тие го раздразнуваат стомакот и ве држат будни. Не јадете но луто, но зачинета храна. Не јадете ни колачи, торта и сладолед.   Прочитај повеќе на Gotvi.mk: Чај за желудникот – […]