Tag: лебеди

Tips & Tricks

ВИДЕО: Ќе ви застане здивот – направете лебеди од јаболкa

Јаболката се познати како овошје со многу витамини кое носи здравје за организмот. Освен што можете да ги сечете и јадете на вообичаен начин, да направите сок, овошна салата, колачиња или компот, јаболкото служи и како одлична декорација во кујната. Направете лебеди од јаболка на кои сите ќе ви завидуваат. Многу […]