Tag: лак за нокти

Повеќе

Ви треба само сад, вода и боја – Декорирајте јајца со лак за нокти

Обојте јајца со лак за нокти, супер се преливаат боите, брзо е и лесно.Ви требаат тврдо варени јајца, лак за нокти во различно бои и сад за еднократна употреба. Се полни садот со вода до пола, се става капка лак за нокти, се става внатре вареното јајце, па се вади […]