Tag: кцелулит

Препораки

ДАМИ СТИГНА ЛЕТОТО: Со евтино овошје целулитот ќе го снема

Портокалот е познат како здраво овошје полно витамини, а ако го користите и на телото, ќе кажете збогум на целулитот.Издвојте секој ден 15 минути за масажа и на критичните делови со целулит масирајте се со портокал, со кружни движења. Така ќе се ослободите од насобраните течности и целулитот. Времето и […]