Tag: кујнна

Препораки

За шеќер во крвта, проблеми со бубрези и панкреасот – користете го ова често

Коријандерот е вкусна намирница која има супер арома и дава супер шмек на јадењата, а помага и за многу проблеми. Помага за бубрезите, за панкреасот, за црниот дроб, како и за инфекции и дијареа. Помага да не се создаде камен во бубрегот, одличен е за бактерии и инфекции, а го […]