Tag: кујна.штетна

Повеќе

За лицата над 40 години оваа храна е штетна – Избегнувајте ја

Ако имате 40 години или повеќе, треба да не јадете одреден вид храна. Тука се слатките кои брзо ќе ве здебелат и ќе доведат до проблеми со здравјето. Избегнувајте кафе и алкохол. Не јадете многу масна храна, маргарин или сладолед, како и чоколадо. Повеќе вести на Готви.мк: Сигурно не сте […]