Tag: купатило

Tips & Tricks

За вашето купатило да заблеска: Оцетот како моќен отстранувач на дамки и нечистотии

Следните две состојки ќе ги отстранат нечистотиите, дамките и непријатните мириси во вашето купатило.Постојат разни средства за чистење кади и туш кабини, но тоа можете брзо и ефикасно да го направите и со помош на алкохолен оцет и детергент за садови. Овие две состојки ќе ги отстранат нечистотиите, дамките и […]

Tips & Tricks

Одличен трик: Вашето куптаило пријатно ќе мириса со само една состојка

Сите сакаме кога купатилото убаво мириса, но тоа некогаш не е изводливо, особено кога во една куќа живеат повеќе луѓе. Сепак, постои решение! Вашето купатило пријатно ќе мириса секогаш кога ќе влезете со само една состојка – етерично масло. Сѐ што треба да направите е во внатрешната картонската страна на […]