Tag: кршлива

Tips & Tricks

Ви паѓа и ви се крши косата во есен? – ова е природно решение

Сите знаеме дека во есен паѓа и се крши косата, а за да си помогнете да ви биде здрава и сјајна, ви нудиме природно решение од кујната.Измешајте 20 милилитри пиво со 2 жолчки од јајце, па намачкајте се на скалпот. Тоа ќе ја регенерира косата. Потоа измијте ја со шампон […]