Tag: крпa

Tips & Tricks

Излупете костени лесно – Нема неред, боцкање и мака

Постои лесен и брз трик да излупите печени костени без мака, без да се изгорите и да се избоцкате или да направите неред во домот. Се што ви треба е откако костените кои се симбол на есента ќе се испечат, да ги ставите додека се врели во чинија со крпа […]