Tag: креми

Препораки

За сите кожни проблеми – Лек кој помага подобро од скапи креми

Кокосовото масло е многу здраво, се препорачува за исхраната, но има една голема намена за која малкумина знаат. Имено, многу помага за кожата и сите проблеми со неа.Имено, може да се става на лице, коса и тело, помага со своето антибактериско дејство, помага за зараснување рани и инфекции, како и […]