Tag: креативност

Препораки

Луѓето кои пијат чај имаат вакви способности – зошто да пиете шолја на ден?

Ако често пиете чај тогаш сте луѓе со поголема креативност и побујна фантазија од останатите.Тим експерти од Универзитет во Пекинг докажале со едно истражување дека луѓето кои пијат почесто чај имаат поголема креативност и поголема фантазија, од они кои не пијат. Се испитувале луѓе од сите возрасти, а едните пиеле […]