Tag: коросно

Tips & Tricks, Видео

Прашокот за пециво не е само за во кујна – ќе ви користи за цел живот

Прашокот за пециво веднаш потсетува на тесто, нешто месено, миризливо, топло и вкусно, но може да се користи и во многу други намени.Може да го користите во бавчата и дворот за да ги убиете инсектите кои ги јадат вашите цвеќиња и растенија, а има и други намени.     Прочитај […]