Tag: компира

Препораки

Една од најздравите билки – За анемија, артритис, опаѓање на косата

Копривата е билка која се користи од дамнешбни времиња, многу е здрава и корисна. Намалува симптоми и болки кај артритис, гихт, реума, па затоа често во ваков случај се препорачува чај од коприва.Супер е за борба со анемија и за женското здравје. Помага за мочните канали, прочистување, алергии и помага […]