Tag: колено

Препораки

За болки во колената – Ви требаат само жолчки од јајце

За да немате болки во колената, постои лесен и брз лек со јајца од кујната. Ви требаат жолчка од јајце, две лажички сол и завој.Се мати жолчката убаво со сол и се меша, се потопува газа и се става на коленото со болки. Се става горе завој, по можност еластичен […]

Tips & Tricks

Со лимон решете се од болките во колената (РЕЦЕПТ)

Болките во колената може да влијаат на сите луѓе во било која доба. Доколку сакате по природен пат да се решите од болките во колената, користете го овој рецепт, пишува TheMagicOfLife. Потребни ви се само 1-2 лимони и масло од сусам. Лимонот исечете го на мали парчиња и ставете го […]