Tag: коксово

Tips & Tricks

Веќе нема да имате забен каменец – една состојка помага подобро од стоматолог

Забниот каменец често се создава на забите колку и правилно да ги миеме и да водиме грижа за нив. Постои домашно, моќно и природно средство да се спасите од забниот каменец. Се работи за кокосовото масло. Ставете две лажички кокосово масло во устата, направете гаргара, па со кокосовото промучкајте како […]