Tag: кожни проблеми

Tips & Tricks

Нема веќе акни и црвенило – Најдобрата намирница за лице

За чисто и здраво лице без акни и црвенило, ви треба само една евтина намирница од кујната. Земете јаболков оцет кој со јаболковата киселина помага да се тргнат сите мртви ќелии од лицето, кои ги затвараат порите, па се тргаат и акните и се спречува нивно настанување. Исчистете го лицето […]