Tag: кинески

Препораки

Кинески лек кој не прави здрави како дрен

Гоџи бобинките се кинески лек кој е познат и како “волчја билка”. Служат за проблеми со црниот дроб, бубрезите и видот. Добри се за имунитет и брз метаболизам. Исто така, делуваат како превенција на тумори. Имаат многу витамини, Е, Ц, Б, А, како и масни киселини. Помагаат и за правилна […]