Tag: кинески сок

Препораки

Спречува срцев удар, за имунитет и бели дробови – Кинески сок за да пукате од здравје

Направете стар кинески рецепт за здравје на телото. 1 цвекло, 1 морков и 1 јаболко. Се мијат и ситно се сечат сите намирници и тоа со кора, па се ставаат во соковник. Се пие веднаш, а може да се додаде и вода и лимета. Се зема три месеци секој ден […]