Tag: керамичка

Повеќе

Вака се чисти керамичка тава најлесно – Олеснете си ја работата

Сите често користиме керамички тави, а потоа тешкиот дел е чистењето. Издржливи се на гребнатини, се чистат со жица и сјај и сунѓер. Се мијат лесно, храната не се лепи толку тврдокорно на нив, а важно е да не се користат многу и тешки препарати за чистење. Така тавата ќе […]