Tag: кафулиња

Повеќе, Препораки

Погледнете ги цените во рестораните и кафулињата во Грција

Ако планирате да одите на одмор во Грција, корисно е да ја имате оваа иформација за тоа како се движат цените во рестораните и кафулињата. На овој начин ќе знаете каде да седнете, а да не платите премногу: Цена во ресторани и кафулиња (во евра) Гиро сендвич – 2 до 2,50 Гиро порција […]