Tag: капилари

Tips & Tricks

Испукани капилари и црвенило на лицето – решението е евтино и се крие дома

Испукани капилари и црвенило на лицето, има лек за оваа состојба и се крие дома. Земете зелен домат. Зелениот домат има киселини кои позитивно делуваат на лицето. Делуваат за купероза и за црвенило. Исечете кругови и ставете ги на лицето, тријте три минути и исплакнете, па ставете си крем. Прочитај […]

Препораки

Лекот за испукани капилари се крие во кујната

Испуканите капилари се непријатни и претставуваат една неубава појава под кожата, која не само што изгледа грдо, туку и прави други последици, за ние да се чувствуваме неугодно и не тера секогаш да носиме повеќе облека.Жените најдобро знаат што е тоа. За среќа, постојат неколку начини да се ослободите од […]