Tag: капаци

Tips & Tricks

Ова направете го со капаците на теглите за зимница – нека да имате мака и нервози

За совршена зимница освен што е важно теглите да се добро измиени, стерилизирани и без оштетувања и пукнатини, важно е и да имате добри и чисти капаци. Металните капаци за тегли најдобро се стерилизираат ако ги варите во врела вода неколку минути. Вака ќе имате зимница без грешка и мака. […]