Tag: ишијас

Tips & Tricks

Не е само за деликатеси – Зелката помага за големиот проблем ишијас

Ладното време кое е пред праг умее да предизвика многу болки, ишијас и големи проблеми, но има приорден лек. Ако ви се случи тоа ви треба зелка. Се мие листот зелка, се вари во чиста вода, па додека е топол се става на болното место и се држи додека не […]

Tips & Tricks

Лек за болки и ишијас – ставете го ова од кујната, делува веднаш

Ладното време умее да предизвика многу болки, ишијас и големи проблеми. Ако ви се случи тоа и немате при рака лекови, а и не сакате да се труете со нив, ви треба зелка. Се мие листот зелка, се вари во чиста вода, па додека е топол се става на болното […]