Tag: ихрана

Tips & Tricks, Повеќе

Исхрана за дефинирање на мускулите

Ако имате за цел да ја дефинирате мускулната маса и ако ве интересира каква исхрана треба да практикувате за да го постигнете тоа, прво што треба да знаете е дека за дефинирање на вашата мускулна маса директно се задолжени јаглените хидрати и протеините. Намирниците богати со јаглени хидрати, најмногу треба […]