Tag: искористени

Tips & Tricks

Нe ги фрлајте искористените кеси чај – ќе ви помогнат во дворот и градината

Не ги фрлајте искористените кесички чај, грешка која сите ја правиме.Има благотворно дејство на местото каде ќе ве касне инсект. Исто така, помага и за цвеќињата во бавчата и градината, па ако ја ставите во саксиите или земјата и ставите вода, ќе ги штити цвеќињата од секакви инсекти и тие […]