Tag: ИКЕА

Повеќе

ВИДЕО: „Опуштете се“ – ИКЕА се исмева со луѓето кои објавуваат храна на социјалните медиуми

Можеби имале добра намера, но не сме сигурни како во ИКЕА би реагирале кога некој би снимил ваква реклама со која некој ќе се исмејува на фотографирањето на производите или каталогот на ИКЕА. „Тоа е само храна, не е напревар. Затоа да се опуштиме“ – ова е пораката во најновата […]