Tag: ИКЕА; исмевс

Tips & Tricks, Забава

ИКЕА се исмева, но вие фотографирајте храна на Инстаграм и јадете бесплатно каде сакате

Социјалните медиуми целосно ги променија нашите животи, а денес многу луѓе заработуваат пред сé благодарејќи на сопствената идеја и иницијативност на Facebook, YouTube, Twitter, Instagram… „Тоа е храна. Не е натпревар. Ајде да се опуштиме” – им велат од ИКЕА на сите оние кои најпрво ја фотографираат храната, а потоа почнуваат да […]