Tag: измена

Tips & Tricks

Една мала измена ги прави палачинките меки и со меурчиња – Секогаш правете ги вака

Ако сакате палачинките да ви бидат далеку познати и да не се жилави, има еден трик. Направете вообичаена смеса, со ситна измена, белките одвојте ги од жолчките, па направете ја смесата со жолчки, а белките тргнете ги на страна. Со белките направете снег и додајте го последен во смесата. Тоа […]