Tag: избркајте

Повеќе

Нема да ви влезе мува во домот – Не поднесуваат едно нешто

Ако сакате да ги избркате здодевните муви од домот, има лесен начин. Тие не сакаат босилок, па затоа ставете на прозорецот или вратите за да не влезат. Не го поднесуваат, ќе избегаат од него и нема да ви влезат дома. Повеќе трикови на Gotvi.mk: Нема да видите молец дома Решете […]