Tag: зрел

Tips & Tricks

Ананас е идеална намирница за лето – Вака ќе препознаете дали е сочен

Ананасот е вистинска намирница за летото, помага да се освежите, да не сте жедни, не дебелее, а ова е вистинскиот начин да не згрешите и да изберете вкусен и сочен ананас. Спротивно од бирањето банани, ананасот не треба да е зелен.Треба да се бира само оној со жолто кафена кора.Тој […]