Tag: змии

Повеќе

Со топлото време доаѓаат и змиите: Посипете го овој прав во дворот и никогаш нема да ви пријдат

Сите сте слушнале за сода бикарбона. Но, веројатно не сте слушнале дека оваа состојка штити од змии. Еве како едноставно можете да се заштитите од змиите во летниот период. Посипете сода бикарбона во градината и дворот и ќе ги избркате змиите, кои наводно не ја сакаат содата бикарбона. Оние кои […]