Tag: зелен домат

Tips & Tricks

Испукани капилари и црвенило на лицето – решението е евтино и се крие дома

Испукани капилари и црвенило на лицето, има лек за оваа состојба и се крие дома. Земете зелен домат. Зелениот домат има киселини кои позитивно делуваат на лицето. Делуваат за купероза и за црвенило. Исечете кругови и ставете ги на лицето, тријте три минути и исплакнете, па ставете си крем. Прочитај […]