Tag: здравјје

Препораки

Мирис на костени во есен – лекуваат 13 болести, јадете ги често

Моќниот костен претставува природен извор на енергија и здравје што ни е потребен во првите студени денови кога се адаптираме на зимата.Питомиот костен е исклучително хранлив и содржи вредни минерали и витамини како што се магнезиумот, калциумот, калиумот, фосфорот, железото, речиси сите групи на витаминот Б. Плодовите се користат во […]