Tag: здравјеж

Tips & Tricks

Изедете три јајца дневно и телото ќе ви биде благодарно! Еве што ќе ви се случи

Познато е дека јајцата се корисни за правилно функционирање на организмот.Јајцата се вреден извор на корисни материи потребни за здраво работење на телото. Едно варено јајце содржи витамини А, Б6, Б6, Б12, Д, Е и К, потоа фосфор, селен, калциум, цинк, фолна киселина. Значи, во само 72 калории има куп […]